FeberbørnHugo Hørlych Karlsen:

Feberbørn. Panoramiske fortællinger

NordØsten Forlag 2012, 361 sider, ebog, epub, 432 KB

ISBN 978-87-91493-29-4

117,00 DKK


Bestil ebogen hos NordØsten, få link pr. mail til download, betal med bankoverførsel.

  Eller gå til vores ebogs-webshop nordosten.ebog.dk til straks-download, betal der med betalingskort eller MobilePay.

  Ebogen er også på ereolen.dk


Fem fortællinger - en kreds af fortællinger om børns og unges opvækst og indre og ydre rejser som inkarnerer deres forsøg på at finde et sted i dem selv at være i verden ud fra.

  Disse fem fortællinger er udkommet over en 34-årig periode og omhandler et historisk tidsrum fra for 20.000 år siden og op til nu.


”I det ydre er personerne på flugt fra et socialt liv, der er endt i fordærv og udstødelse. I det indre er de på vej mod liv og nærvær og fylde. Det er så spændende som i en kriminalroman, hvad det er, der driver dem afsted, hvordan de langsomt begynder at blomstre og hvad de når til… en stærk og kunstnerisk vellykket søgen efter et sted at overleve… udtrykket står smukt og udfoldet.” Niels Mors Nielsen, Information.


”Der er over visse passager… en mildhed og elskelig livstolkning, man sent glemmer.” Vendsyssel Tidende.


”… lavmælt insisteren på at fastholde livslyst og nærvær som udgangspunkt for at komme videre.” Henning Mørch Sørensen, BUM.

”… en meget spændende og dybt bevægende beretning om to store børn… fyldt med præcise sansninger og bevidste spil mellem personerne… og man sidder til allersidst tilbage med en isnende uvis fornemmelse af skæbne.” Ingerlise Koefoed, Politiken.


”Fortælleteknisk er det … nærmest at ligne ved en mosaik, hvis enkelte brikker bidrager til et billede, der fortæller om undertrykkelse, overgreb og flugt, men også ukuelighed og hjemhørighed.” Irene Sloth Sørensen, Indbindingscentralen.


”Beskrivelsen er stilfærdig, men intens og realistisk… Beretningen er en fin indlevelse i de spændinger, der kan opstå under medvirken af naturkræfterne.” E. Skov Holst, Indbindingscentralen.


”Bogen er så kærlig og solidarisk, at man først bagefter opdager, hvor grum en verden, den egentlig ridser op.” Steffen Larsen, Aktuelt.


”Bag den hårde facade aner man forsømtheden, følsomheden og fortvivlelsen… Bogen er en række præcist tegnede øjebliksbilleder, næsten som en dokumentarfilm.” Knud Brøgger, Børn i Tiden.


”… en dybtgående socialpsykologisk analyse, der får væsentligt flere og væsentligt mere nuancerede sammenhænge med omkring ungdomssituationen end man plejer at støde på.” Niels Mors Nielsen, Information.Link til læseprøve på Feberbørn

Forlag og bogsalg


Trykte bøger, lydbøger, ebøger


Bestilling direkte hos os:

Ring 98 58 22 00, mail,

eller afkryds i Bestillingsliste.


Ønskes ebøger direkte fra os, leveres de

inden for 24 timer

i epub, mobi og pdf.

Betales med bankoverførsel.


Ønskes straks-download af ebøger, gå til vores ebogs-webshop nordosten.ebog.dk

Betales med betalingskort

eller MobilePay.


Trykte bøger og lydbøger

bestilt inden 13:00 hverdage afsendes samme dag.

Forsendelse til posttakst.


Lindhardt og Ringhofs

Hugo Hørlych Karlsen-udgivelser i

 ebogsprojekt SAGA

Cookies


Hverken vi selv, eller one.com, som denne hjemmeside er hostet hos, bruger cookies.

 

Persondataadministration