Sten Svensson

NordØsten

NordOsten Books
Sten Svensson

Sten Svensson blev Danmarks yngste headhunter, skandinavisk personaledirektør i et multinationalt selskab og medlem af koncerndirektionen i en af 90'ernes mest trendskabende danske virksomheder. Her lærte han den nødvendige balance mellem værdier og business (mennesker og forretning). Sin internationale forståelse lærte han blandt andet ved at undervise ledere overalt i verden. Fra Nordnorge til Syditalien. Fra Nordeuropa til Sydafrika. Fra Japan til Brasilien. Vigtigste læresætning var dog: I bund og grund er alle mennesker ens.

  Siden 1995 har han været indehaver af konsulentvirksomheden Eagle Vision – Development Pilots ApS med datterselskaberne TextNet ApS og Fokus Forlaget ApS.

  Han gennemfører karriererådgivning for ledige ledere og specialister som en del af forretningsgrundlaget. Han er i den sammenhæng uafhængig af interesser – Eagle Vision gennemfører ikke betalt outplacement for virksomheder og påtager sig ikke rekrutteringsopgaver på kommerciel basis.


1989 – 1995 var han personaledirektør og medlem af koncerndirektionen i Time/system International A/S med ansvar for organisation, strategiudvikling og træning af datterselskaber verden over. Havde desuden ansvaret for udvikling af programmer for personlig udvikling. Han indførte systematiske metoder til at forbedre rekrutteringsområdet med det resultat, at personaleomsætningen – også blandt timelønnede – praktisk talt var 0.


1985 – 1989 var han divisionsdirektør med ansvar for opbygning af HRM som skandinavisk forretningsområde ved Habberstad Management Consultants. Hovedopgaverne var: Leder- og specialistrekruttering, ledelsesrådgivning inden for strategi- og organisationsudvikling. Han gennemførte såvel traditionel rekruttering som headhunting for større danske og udenlandske selskaber.


1983 – 1985 var han i Mars Int. / Masterfoods Skandinavien HR-direktør med ansvar for udvikling af skandinaviske datterselskaber med vægt på styrkelse af salgsorganisationerne. Han var i denne stilling ansvarlig for alle rekrutteringer til selskaberne i Norden. Etablerede en procedure, som effektiviserede rekrutteringen af mærkevaresælgere og skabte stabilitet i salgsafdelingerne.


1978 – 1983 var han i Dansk Institut for Personalerådgivning (IP) konsulent med ansvar for rekruttering af ledere og specialister til medlemsvirksomheder. Senere afdelingschef med ansvar for udvikling af Erfa-kredse for personalechefer. Etablerede og gennemførte blandt andet kurser i alle aspekter af rekruttering for personalespecialister.


Sten Svensson har skrevet flere bøger og været medforfatter på flere andre. Bøgerne fokuserer især på at være værktøjsorienterede som inspiration til at løse dagligdagens udfordringer. Eller til at vise, hvordan personlig udvikling gøres konkret.


At styre tiden og have troen på, at man kan nå sine mål, er fundamentet i enhver udvikling. Bøgerne kombineret med et foredrag har for eksempel vist sig at være en god start på en forandringsproces for både teams, afdelinger og virksomheder.


Sten Svensson har sammen med Hugo Hørlych Karlsen og Petra Vestergaard Pedersen skrevet Tao, Zen & Østens indsigt. Rytmen og energien i dit liv, NordØsten Forlag 2005.

  Den fås nu som ebog i en på ny gennemarbejdet, revideret og udvidet udgave med titlen Vær aktiv uden at handle. Tao og Østens indsigt.


Læs om Vær aktiv uden at handle.


Forlag og bogsalg


Trykte bøger, lydbøger, ebøger


Bestilling direkte hos os:

Ring 98 58 22 00, mail,

eller afkryds i Bestillingsliste.


Ønskes ebøger direkte fra os, leveres de

inden for 24 timer

i epub, mobi og pdf.

Betales med bankoverførsel.


Ønskes straks-download af ebøger, gå til vores ebogs-webshop nordosten.ebog.dk

Betales med betalingskort

eller MobilePay.


Trykte bøger og lydbøger

bestilt inden 13:00 hverdage afsendes samme dag.

Gratis levering i Danmark.


Lindhardt og Ringhofs

Hugo Hørlych Karlsen-udgivelser i

 ebogsprojekt SAGA

Cookies


Hverken vi selv, eller one.com, som denne hjemmeside er hostet hos, bruger cookies.

 

Persondataadministration