Mantak og Maneewan Chia

NordØsten

NordOsten Books
Mantak Chia

Mantak Chia, født 1944 i Thailand, har kinesiske forældre.


På dansk er der udkommet en lang række bøger af ham, som Hugo Hørlych Karlsen alle har oversat, flere af dem sammen med Petra Vestergaard Pedersen.


Fra han var seks år har Mantak Chia studeret daoismen hos forskellige daoistiske mestre. I 1974 oprettede han i Thailand et Center For Naturhelbredelse. Han flyttede til New York i 1979 og åbnede her Centeret for den Helende Tao (The Healing Tao Center).

  Han udviklede mere og mere sit eget system om energiernes virke ud fra daoismen og offentliggjorde det i en række bøger, som han har skrevet alene, sammen med sin kone Maneewan Chia eller sammen med andre.

  Han har nu igen sit hovedsæde i Thailand og kalder sit system Den Universelle Tao (The Universal Tao), idet han efter skilsmisse lod sin tidligere kone Maneewan Chia beholde navnet Healing Tao for hendes virke.

  Han leder kurstedet Tao Garden Health Resort i Chiang Mai, Tailand, ligesom han fortsat underviser inden for Centeret for den Helende Tao.
Maneewan Chia

Maneewan Chia er født i Kina og opvokset i Hong Kong, hvorefter hun kom til Thailand sammen med sine forældre. Hun mødte her Mantak Chia og begyndte sammen med ham at studere og praktisere daoismen.

  Hun underviste sammen med ham, og de skrev flere bøger sammen om det teoretiske, erkendelsesmæssige grundlag for og det praktiske arbejde med daoismens øvelser.

  Efter skilsmisse underviser hun blandt andet i fem elements-ernæring og i Thai-massage sammen med sin og Mantak Chias søn. De har sammen udgivet en bog om denne massageform.


Forlag og bogsalg


Trykte bøger, lydbøger, ebøger


Bestilling direkte hos os:

Ring 98 58 22 00, mail,

eller afkryds i Bestillingsliste.


Ønskes ebøger direkte fra os, leveres de

inden for 24 timer

i epub, mobi og pdf.

Betales med bankoverførsel.


Ønskes straks-download af ebøger, gå til vores ebogs-webshop nordosten.ebog.dk

Betales med betalingskort

eller MobilePay.


Trykte bøger og lydbøger

bestilt inden 13:00 hverdage afsendes samme dag.

Gratis levering i Danmark.


Lindhardt og Ringhofs

Hugo Hørlych Karlsen-udgivelser i

 ebogsprojekt SAGA

Cookies


Hverken vi selv, eller one.com, som denne hjemmeside er hostet hos, bruger cookies.

 

Persondataadministration