Fan Ya-li

NordØsten

NordOsten Books
Fan Ya-li

Fan Ya-li – født 1963 i Shandong, Kina – har udgivet bogen Energimassage til børn. Praktisk vejledning for forældre og behandlere, oversat af Hugo Hørlych Karlsen og Petra Vestergaard Pedersen, Forlaget Hovedland 2002.


Fan Ya-li har speciale i forebyggelse og behandling af børns sygdomme, især ved brug af en særlig form for børnemassage – børne-tui na. Hun er uddannet ved Shadong Instituttet for Kinesisk Medicin, videreuddannede sig i qi gong (qi-, eller energiøvelser) og tui na (en særlig massage) ved Shanghai Instituttet for Kinesisk Medicin.

  I tolv år – fra 1984-1996 – arbejdede hun som læge med akupunktur og tui na ved det hospital, der er tilknyttet Shandong Instituttet for Kinesisk Medicin, fra 1992-1996 arbejdede hun desuden på deltid ved Zhong Hua Special Klinik for Kinesisk Medicin i Jinan.

  Hun har som associeret professor undervist udlændinge i voksen-tui na og børne-tui na.

  Hun kom til USA i 1996 og er ansat ved Floridas Institut for Traditionel Kinesisk Medicin i Pinellas. Hun underviser i tui na og arbejder desuden på den tilknyttede klinik. Hun er medlem af Det Kinesiske Nationale Akademi for Kinesisk Medicin og Det Kinesiske Nationale Akademi for Traditionel Behandling.

  Hun har været med til at lave en række undersøgelser og bidraget til flere publikationer i medicinske tidsskrifter.Forlag og bogsalg


Trykte bøger, lydbøger, ebøger


Bestilling direkte hos os:

Ring 98 58 22 00, mail,

eller afkryds i Bestillingsliste.


Ønskes ebøger direkte fra os, leveres de

inden for 24 timer

i epub, mobi og pdf.

Betales med bankoverførsel.


Ønskes straks-download af ebøger, gå til vores ebogs-webshop nordosten.ebog.dk

Betales med betalingskort

eller MobilePay.


Trykte bøger og lydbøger

bestilt inden 13:00 hverdage afsendes samme dag.

Gratis levering i Danmark.


Lindhardt og Ringhofs

Hugo Hørlych Karlsen-udgivelser i

 ebogsprojekt SAGA

Cookies


Hverken vi selv, eller one.com, som denne hjemmeside er hostet hos, bruger cookies.

 

Persondataadministration