Doris Damsgaard
Doris Damsgaard

Doris Damsgaard (1934-2016) rejste i det meste af verden – Europa, Afrika, Arabiske stater, Indien, Japan, Kina, Indonesien, Vietnam ...  – og i den sammenhæng udnyttede hun sine sprogkundskaber (engelsk, fransk, tysk og lidt spansk) til at kommunikere undervejs og dermed lære af andre kulturers befolkning og få venner og samarbejdspartnere blandt dem.

  Hun var i en årrække formand for Red Barnet i Svendborg og på et tidspunkt med i landsorganisationens hovedbestyrelse, blandt andet som næstformand.

  Hun har arbejdet i erhvervslivet med markedsføring, salg og reklame. Var salgsleder på Fyns Amts Avis i afdelingen for tillæg og specialblade.


I løbet af 1980´erne fik hun en stigende interesse for akupunktur og fik eksamen fra Nordisk Institut for Klassisk Akupunktur i begyndelsen af 90´erne. Havde herefter egen klinik med fuldtidsarbejde i 13 år.

  Hun blev opfordret af kolleger til at sætte et kursus op i moxabehandling. Det blev til mange kurser i Danmark og i Norge og til instruktionsbogen Akupunktur & Moxa (1999, revideret udgave Forlaget Bogan 2016).

  Ved siden af sit klinikarbejde deltog hun i videreuddannelse og kurser næsten hvert år i ind- og udland.

  I 2007 udgav hun instruktionsbogen Tungens Mønstre.


I eftersommeren 2008 blev hun opfordret til at sætte et kursus op i Klassisk Kinesisk Øreakupunktur. Det blev til et kursus over 2 x 2 weekends. Kurserne fortsatte året efter. Dette kursus indeholdt den oprindelige kinesiske øreakupunktur uden sammenblanding med tysk og fransk øreakupunktur, men der var i behandlingsdelen også taget højde for nutidige krav til forandrede sygdomsmønstre.

  I foråret 2011 udgav hun Kinesisk øreakupunktur.


Sammen med Erik Gotfredsen havde Doris Damsgaard udviklet DorisPladen som en hjælp for tungediagnostikeren til at fastholde de reelle farver ved tungefotografering.


Forlag og bogsalg


Trykte bøger, lydbøger, ebøger


Bestilling direkte hos os:

Ring 98 58 22 00, mail,

eller afkryds i Bestillingsliste.


Ønskes ebøger direkte fra os, leveres de

inden for 24 timer

i epub, mobi og pdf.

Betales med bankoverførsel.


Ønskes straks-download af ebøger, gå til vores ebogs-webshop nordosten.ebog.dk

Betales med betalingskort

eller MobilePay.


Trykte bøger og lydbøger

bestilt inden 13:00 hverdage afsendes samme dag.

Gratis levering i Danmark.


Lindhardt og Ringhofs

Hugo Hørlych Karlsen-udgivelser i

 ebogsprojekt SAGA

Cookies


Hverken vi selv, eller one.com, som denne hjemmeside er hostet hos, bruger cookies.

 

Persondataadministration