Chili Turèll

NordØsten

NordOsten Books
Chili Turèll

Chili Turèll er skuespiller og forfatter, foredragsholder, oversætter, indlæser af lydbøger og uddannet i kinesisk medicin – medicinsk qigong. Instruktør i Medicinsk Qigong efter Biyunmetoden. Hun har indtalt lydbogen/dobbelt-cd'en Daode jing & de 6 lydløse lyde, NordØsten Forlag 2007.


Chili Turèll er født i Hjørring, opvokset i Esbjerg og Viby J, russisk-sproglig student fra Århus Katedralskole, studerede russisk og dramaturgi på Århus Universitet, uddannede sig som skuespiller ved Århus Teater 1972-1974. Efter at hun var blevet gift med forfatteren Dan Turèll fik hun datteren Lotus Maria Chili.


Hendes bog, I livets strøm udkom på Lindhardt & Ringhof i 2007. Hendes første bog, Dagbog til min datter, udkom samme år i 3. udgave på samme forlag og fejrede hermed 25 års jubilæum.

  Ny bog i oversættelse fra svensk, Qigong efter Biyunmetoden af kinesisk læge og Grandmaster i medicinsk qigong. Bogans Forlag 2009.


Har sammen med Carsten Dahl udgivet Kys livet. CD, lyrik og musik, 24 siders booklet. IMS edition v/Chili Turèll, 2010.


I TV har hun blandt andet medvirket i Landsbyen DR1, Mødet med det Ukendte TV3, Ugeavisen DR1, og blandt de film, hun har spillet med i, kan nævnes: Bejleren - en jysk røverhistorie, Affæren i Mølleby, Den dobbelte mand.


Chili Turèll er uddannet instruktør i Medicinsk Qigong efter Biyunmetoden. En enkel, meditativ bevægelsesform som balancerer kroppen og psyken.


’Qigong er en nøgle til indre ro. De langsomme, meditative øvelser flytter fokus fra sindet til kroppen. Ind i kroppens organiske rum. I den stille ’samtale’ med mit indre rum tilfører jeg hele min tilværelse ny energi. Qigong er en livsstil, en måde at tænke og bevæge sig på. Med mange positive effekter både kropsligt og mentalt.’


Læs om:


Kys livet.


Forlag og bogsalg


Trykte bøger, lydbøger, ebøger


Bestilling direkte hos os:

Ring 98 58 22 00, mail,

eller afkryds i Bestillingsliste.


Ønskes ebøger direkte fra os, leveres de

inden for 24 timer

i epub, mobi og pdf.

Betales med bankoverførsel.


Ønskes straks-download af ebøger, gå til vores ebogs-webshop nordosten.ebog.dk

Betales med betalingskort

eller MobilePay.


Trykte bøger og lydbøger

bestilt inden 13:00 hverdage afsendes samme dag.

Gratis levering i Danmark.


Lindhardt og Ringhofs

Hugo Hørlych Karlsen-udgivelser i

 ebogsprojekt SAGA

Cookies


Hverken vi selv, eller one.com, som denne hjemmeside er hostet hos, bruger cookies.

 

Persondataadministration