Sundbyfolk

NordØsten

NordOsten Books

 

 

 

Jack Thimm:

Sundbyfolk. Syv amagerkanere fortæller

NordØsten NordOsten Books 2014, 129 sider, ebog, epub, 1.413 KB

ISBN 978-87-91493-17-1

69,00 DKK

 

Bestil ebogen hos NordØsten og få link pr. mail til download, eller gå til en dansk ebogs-webshop eller til iTunes og få strakslevering derfra. Lånes på ereolen.dk.

 

Det lokale og nære er det enkelte menneskes primære livsrum, som det afgørende præges af. Det er samtidig den store histories inderste kerne, som samfundet bygger på. I denne bog er vi i Sundbyerne på Amager fra 1930’erne og frem. Håndværkere, arbejdere, funktionærer, forfattere, musikere giver os indblik i det arbejdsliv og familieliv og i de politiske forhold, som vores nuværende samfund bygger på. Bogen er et stykke danmarkshistorie med spraglet lokalkolorit, der rummer almene perspektiver. Den formidler erfaringer og oplevelser gennem personlige beretninger.

 

Afsnittet om og med Klaus Rifbjerg er desuden en spændende indføring i den livsmæssige baggrund for Rifbjergs forfatterskab og dets miljøer, ligesom det sætter de øvrige afsnit med arbejdere og funktionærer i relief.

 

"Jeg kan på det varmeste anbefale Sundbyfolk ‒ et tidsbillede taget lige på kornet, og Jack Thimm er en mester i at bruge sproget i alle dets facetter." Mona Bonnkjer.

Som Hugo Hørlych Karlsens Kærlighed til Danmark. En beretning om fædre og sønner beskriver Sundbyfolk repræsentativt nogle af de mennesker og livsomstændigheder, som har skabt det Danmark, vi lever i.

 

Kærlighed til Danmark og Sundbyfolk supplerer hinanden.

 

Læs om Jack Thimm.

 

Læs om Kærlighed til Danmark.

 

Link til læseprøve på Sundbyfolk.

Forlag og bogsalg

 

Trykte bøger, lydbøger, ebøger

 

Bestilling hos os:

Ring 98 58 22 00, mail,

eller afkryds i Bestillingsliste.

 

Ebøger direkte fra os leveres

i form af links til download

inden for 24 timer

i formaterne epub, mobi og pdf.

 

Trykte bøger og lydbøger

bestilt inden 13:00 hverdage afsendes samme dag.

Cookies

 

Hverken vi selv, eller one.com, som denne hjemmeside er hostet hos, bruger cookies.

Vi har heller ingen indlejringer fra tredjeparter.